f

30 Ocak 2016 Cumartesi

Essence Sivilce Karşıtı Pudralı Tonik




   Merhabalaar!

  Hep kozmetik ürünleri hakkında yazdığımı fark ederek biraz da cilt bakım rutinimin arasında yer alan Essence sivilce karşıtı pudralı tonikten bahsetmek istiyorum bugün.

  Makyaj yapmak bir tutkudur, hele yaptıktan sonra aynaya baktığınızda oluşan görüntüden memnun olmak, paha biçilemez derecede güzel bir histir.

  Amaaa... Cildimize her gün farklı farklı şeyler sürüp üst tabakasının hava almasına izin vermezsek, bu kötü sonuçlar doğurabilir. Sivilce de bunun bir örneğidir.




 Bu yüzden eğer makyaj yapmayı seviyorsak, cildimize gereken ilgiyi göstermeyi de bilmeliyiz. Yüz yıkama jelleri, tonikler, nemlendiriciler ve çeşitli serumlarla cildimizin yenilenme sürecini desteklemeliyiz.

   Eveet, kamu spotum da bittiğine göre çoook sevdiğim toniğimden bahsedebilirim ^^ Essence markasının çoğu ürünü fiyatına göre bizi şaşırtarak çok güzel performanslar sergiliyor.

  Toniğin pudralı olma sebebi, gözenekleri arındırırken aynı zamanda yağlı ve karma ciltleri matlaştırmak. Sonuçta hiçbirimiz karşımızdakinin yansımasını gösteren ayna suratlarla dolaşmak istemeyiz :D

 Benim de yağlıya dönük bir cildim olduğundan 'Pudralı' terimi ilgimi çekti ve bu toniği denemek istedim. İyi ki de denemişim! Cildimi gerçekten ferahlatıyor, makyaj kalıntılarını temizleyerek gözenekleri arındırıyor. Kokusu insana tam bir temizlik hissi veriyor, çok ferah.

 Ürünü kullanırken dibindeki pudranın toniğe karışması için köpürene kadar çalkalamanız gerekiyor. Yoksa ürünün pudralı olmasının hiçbir anlamı kalmaz.




  Yandaki içindekiler kısmında gördüğünüz gibi ürün salisilik asit içeriyor bu yüzden ürünü kullandıktan sonra yağlı bir cildiniz olsa dahi nemlendirici kullanmanızı öneririm yoksa uzun vadeli kullanımda soyulma yapacaktır. Ki benim burnumun üstünde başladı bile. Ben bu ürünle cildimi tonikledikten sonra genellikle Loreal Paris Skin Perfection cilt bakım serumunu sürüyorum. Henüz pek etkisini gözlemlemedim ama bakalım.

   Eveet, umarım sizin için faydalı bir yazı olmuştur. Sizin cilt bakım rutininizde bu ürün yer alıyor mu? ^^

 Son olarak, ürünü Gratis mağazasında 11 tl gibi bir fiyata bulabilirsiniz. İndirimlerde yarı fiyatına bile düştüğü oluyor, görürseniz kaçırmayın. Sevgiler ^^

10 yorum:

  1. Iadeyi ziyarete ve blogunu takibe almaya gelmisken yorumda yazayim dedim.ben bu tonik kismini genelde atlayip gul suyuyla yuzume sadece fislatma metodunu kullanıyorum cogu zaman. Pudrali tonik ilk kez duyuyorum sanirim cildimin kuru olmasından hic dikkatimi cekmemis ama guzel bir urun belli ki:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler yorumun için öncelikleee ^^ Gül suyu da güzel fikir aslında hiç denememiştim bunu da bir deniyim :)

      Sil
  2. Blogunun adi da kendi gibi guzel:) takibe aldim canim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler böyle güzel blog yazarları tarafından blogumun beğenilmesi beni çok mutlu ediyor ^^ Teşekkür ederiimmm :)

      Sil
  3. hoşgeldin demeyı unutmusum bu yazını da okuyunca yorum eklemek ıstedım :) nemlendırmenı eksık yapıyorsun serumunu uyguladıktan sonra nemlendırıcısını de uygulaman gerek nemlendırmesı asıl krem'de cunku oldukca da guzel bır kokusu war ben bı ara kullanmıs kremınden de serumundan da memnun kalmıstım ancak serumunun bı etkısını goremedım cunku nemlendırıcının etkısıne yorumladım hep :)

    essence'ın bu urunlerını bı ben bulamıyorum galıba ya da hıc dıkkatımı cekmıyo :) neyse allahtan var benımde bol mıktarda :)
    Bu arada gul suyunu bende tavsıye ederım ancak o tonık gorevı goruyo yıne krem sart :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Nemlendirici kremi de bende mevcut ama aslında yağlı bir cildim olduğundan korkuyorum fazla tok gelir benim cildime diye daha önce birkaç kez kullandım küçük bir sivilcelenme yaptı belki de cildimin alışma süreciydi önerinizi dikkate alacağım ^^
      Essence'in normal kozmetik standında değil genelde cilt bakım bölümünde yer alıyorlar :)
      Gül suyunu tonik olarak hiç kullanmamıştım deneyeceğim bu arada kibar hareketiniz için çook teşekkür ederim çok tatlısınızz ^^ Öpüldünüz :*

      Sil
  4. Hoşgeldin canım takipteyim seni bu ürünü hiç kullanmadım ama merak ettim. Ben niveayi kullanıyorum ve çok memnunum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler canıım memnunsan ne güzel aslında cilt ürünlerinde yeni maceralara atlamaya hiç gerek yok tenine uyum sağlayan bir ürün bulduğunda kullanmaya devam edip bırakmamak en iyisi ^^ Ama görürsen uygun fiyatıyla bir denemeni tavsiye ederim :)

      Sil
  5. Bende gül suyu ve bioderma h2o kullaniyorum cildim icin...
    Deneyimleyip memnun k aldiysan ve ala:)
    Bloğunu takibe aldım cnm...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürleer ^^ Gül suyunu bir ben bilmiyormuşum galiba deniyim en iyisi bu bittikten sonra :)

      Sil